Wat kan ik verwachten tijdens de testweek met de notificatieapp?

De aanmeldpagina is gesloten. We hebben voldoende testers, bedankt voor je belangstelling.

Voor Android smartphones:
Het kan zijn dat je niet het juiste e-mailadres hebt doorgegeven waarmee je toegang kunt krijgen tot de test-app.

Om de app te downloaden, moeten we je Google Play Store e-mailadres toegang geven tot de test-app. Je kunt je Google Play Store e-mailadres vinden door de Play Store te openen op je telefoon. Je vindt het e-mailadres vervolgens door op je profiel te klikken. Dit moet altijd een gmail.com e-mailadres zijn.

Als je twijfelt of je wel het juiste adres aan ons hebt doorgegeven, stuur je Google Play Store e-mailadres dan nogmaals naar info@onderzoektwente.nl onder vermelding van ‘Juist adres Google Play Store’. Dit kan tot en met donderdag 9 juli 2020 16:00uur. Let op: zorg voor een juiste spelling van je e-mailadres!

Door je Google Play Store e-mailadres (bv. voornaam@gmail.com) met ons te delen ga je ermee akkoord dat wij (Ruigrok NetPanel) je Google Play Store e-mailadres éénmalig doorgeven aan het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Na afloop van het onderzoek worden deze gegevens door ons en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport verwijderd.

Voor iOS (Apple) smartphones:
Kun je de code niet vinden die je bij stap 8 in de instructie moet invoeren?
De code vind je door in de mail die je van TestFlight hebt ontvangen te klikken op ‘View in TestFlight’. Op de webpagina die nu opent staan 3 punten:

Je moet dus even terug naar de webpagina voor de code.Je meldt je aan via de aanmeldvragenlijst. In deze vragenlijst vragen we enkele achtergrondgegevens die belangrijk zijn voor de test. Na aanmelding ontvang je binnen een week een bevestiging van je aanmelding per e-mail. Vervolgens ontvang je als tester een e-mail met de instructies om de app te downloaden.

We hebben helaas geen onbeperkt aantal testversies ter beschikking. Daarom gaat het aanmelden in twee stappen. De eerste stap is inschrijven en de tweede stap is loten. Er zit dus een grens op het aantal aanmeldingen. Zodra we die grens bereikt hebben kun je je niet meer aanmelden. De aanmeldpagina zal dan sluiten. Na de sluiting loten we wie er daadwerkelijk kunnen meedoen aan de test. Deze mensen krijgen een link naar de app toegestuurd.

De mensen die worden uitgeloot, worden daar ook over bericht. Hun antwoorden op de intakevragen en alle persoonlijke gegevens worden direct na uitloting gewist.Onafhankelijk marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel voert het onderzoek uit in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.